Bach virágterápia,  Forever termékek,  Wingwave Coaching

Mindent a Wingwave Coachingról

Amódszer:
A Coachingok során az úgynevezett „éber REM fázis” (REM: Rapid Eye Movement) alkalmazásával dolgozom, melyben a Coacholt szeme előtt gyors ide-oda integető mozdulatokat végzek. Mivel a tekintet követi a kézmozgást, éberen ugyanabban a megoldás-orientált, kreatív állapotba kerülünk, amelyet az agyunk az álom-fázisban rendszerint beindít. Ezzel egyidejűleg az ügyfél a feltárt teljesítmény-blokkoló stresszfaktorokra vagy fontos célokra koncentrál, melyek a beavatkozás által érzelmi biztonsággal és a megoldhatóság szubjektív érzésével párosulnak. Speciális módon kifejlesztett tréning CD is segíti a kreatív folyamatokat, jól alkalmazható belső nyugalom helyreállításához, akár futás, sportolás,sétálás közben is hallgathatjuk az inspiráló dallamokat. A kompozíciók egytől egyig a bilaterális-auditív-agyfélteke-stimuláció alkalmazásával támogatják a Coachingot. A zene hallgatása felszabadító élmény, és segít a teljesítmény-stressz csökkentésében, illetve támogatja a kreatív folyamatokat. Ez a módszer rövid idő alatt is hatásos, melynek segítségével, megdöbbentő iramban képesek lehetünk saját élményvilágunkban egy valóban pozitív érzelmi légkör kialakítására.
Erre utal a „Wing” szó. A „Wave” szórészlet a „Brainwave” szóból ered, melynek jelentése
ötletroham, ötlet. A Wingwave – Coaching hivatott ezeknek az „ötletrohamoknak” a
kiváltására. A módszer segítségével szárnyra kapnak az emberi teljesítményt fokozó energiák,és kialakul az érzelmi egyensúly.

Alkalmazási területek: Lelki nehézségek, sérülések sportban, félelmek, Ön-kép Coaching, stressz kezelése,  fogorvos- repülési félelmek, fellépésre-versenyre való felkészülés, vizsgadrukk, erőforrásaink aktivizálása,  falási vágy csillapítása, dohányzás leszokása, hiedelmek leküzdése, életkrízisek és már 3 éves kortól alkalmazható óvodai, iskolai vagy otthoni viselkedési-közösségi problémák megoldásában is..

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.