Ismerj meg

“A múlt elmúlt, a jövő még nincsen, azt kell megtervezni ma. A Lélek sugárzása széppé varázsolja az embert. Az ember szépsége összhangot teremt a házban. Az otthon összhangja rendet teremt a hazában. S ha az országban rend honol, béke köszönt a világra.” (Kínia mondás)

 

Oláh Henriettának hívnak, 44 éves vagyok, két gyönyörű kisfiú boldog édesanyja. 2012. július 5. NIA White Belt oktatóvá váltam, melyre 2 évig készültem testben és lélekben egyaránt úgy, hogy még sosem táncoltam Nia Technique táncot, csak videón láttam!

Neked is itt a helyed ha vágyad van a táncra, itt az idő? Azóta is részt veszek folyamatosan NIA képzéseken,Önképzéseken, hogy tovább fejlesszem magam és tudásom. Tanító mestereim: Hriczu Andrea Black Belt NIA oktató és Helen Terry Black Belt NIA Tréner.

Azért választottam ezt a mozgásformát, mert kerestem valami mást, ami átmozgat, leizzaszt, és ugyanakkor foglalkozik a lelki és szellemi fejlődéssel is. Elköteleztem magam, a Holisztikus Egészségszemlélet mellett, mely az embert egésznek tekinti és a fizikális, lelki, mentális szinten egységben tartja, megelőzi, javítja, gyógyítja az egészség folyamatát.

Holisztikus szemléletmódom

Több mint 15 éve a Forever Living Products cég gyógynövényalapú táplálékkiegészítőivel kezdődött és a mai napig jómagam, gyermekeim, családom és testi fittségünk, mindennapi életünk meghatározó része. A Forever csapata segített és a mentorom, hogy elköteleződjem a testem ÖnMAGam folyamatos változása, fejlődése mellett, ami néha hullámvasút? de megéri bejárni az utat! ? biztosan érezted ezt már … ? Csapatban és Együtt Egymásért könnyebb, így átadom és tanítom, más Családoknak, Gyermekeknek, Anyáknak, Nőknek, Férfiaknak, Fiatal Felnőtteknek hogyan lehetnek a hétköznapokban is egészségesebbek testben, lélekben, szellemben egyaránt.

Érzelmileg a Bach – virágterápia érintett meg, mely egy igen szelíd és hatékony módszer. A természet virágait használva hat az ember teljes energiarendszerére. A Bach – virágterápia sikere egyszerűségében rejlik. Egyszerű, praktikus, így használata a mindennapokban áldásos hatású.

Új személetmódot, más szemszögből való rálátást az Ontológiai Coaching Master képzése hozta, és a speciális érzelmeket felszabadító, szelíd stresszoldó WingWave Coaching.