Ismerj meg

„A múlt elmúlt, a jövő még nincsen, azt kell megtervezni ma. A lélek sugárzása széppé varázsolja az embert. Az ember szépsége összhangot teremt a házban. Az otthon összhangja rendet teremt a hazában. S ha az országban rend honol, béke köszönt a világra.” (Kínai mondás)

 

Oláh Henriettának hívnak, 44 éves vagyok, két gyönyörű nagyfiú boldog édesanyja. 2012. július 5. NIA White Belt oktatóvá váltam, melyre 2 évig készültem testben és lélekben egyaránt úgy, hogy még sosem táncoltam Nia Technique táncot, csak videón láttam.

Azóta is részt veszek folyamatosan táncképzéseken, önképzéseken, hogy tovább fejlesszem magam és minél több ismeretet tudjak átadni a test tudatosságról és az öngyógyítás lehetőségeiről a táncon keresztül.

Azért választottam ezt a mozgásformát, mert kerestem valami mást, ami átmozgat, edzi a testet és ugyanakkor foglalkozik a lelki és szellemi fejlődéssel is. Elköteleztem magam a holisztikus egészségszemlélet mellett, mely az embert egésznek tekinti és a fizikális, lelki, mentális szinten egységben tartja, megelőzi, javítja, gyógyítja az egészség folyamatát.

Holisztikus szemléletmódom

Az utam a Forever Living Products cég gyógynövényalapú táplálékkiegészítőivel kezdődött közel 20 éve és a mai napig jómagam, gyermekeim, családom és testi fittségünk, mindennapi életünk meghatározó része. A Forever csapata és a mentorom segítségével elköteleződtem a testem és ÖnMAGam folyamatos változása és fejlődése mellett. Ez néha hullámvasót és mégis megéri bejárni a saját utunkat! Csapatban és együtt egymásért könnyebb, így átadom és tanítom más Családoknak, Gyermekeknek, Anyáknak, Nőknek, Férfiaknak, Fiatal Felnőtteknek hogyan lehetnek a hétköznapokban is egészségesebbek testben, lélekben, szellemben egyaránt.

Érzelmileg a Bach – virágesszencia érintett meg, mely egy igen szelíd és hatékony módszer. A természet virágait használva pozitívan hat az ember teljes energiarendszerére. Sikere az egyszerűségében rejlik. Egyszerű, praktikus, így használata a mindennapokban áldásos hatású!

Új személetmódot, más szemszögből való rálátást egy 3 éves Ontológiai Coaching Master képzés hozta. A WingWave Coaching -amely megváltoztatta az életemet- egy speciális blokkoldó technikát alkalmazó, érzelmeket felszabadító, szelíd stresszoldó módszer. Átütő sikereket hozott mások életébe is, hogy rátaláljanak a saját útjukra.