Bach-Virágterápia

Bach-Virágterápia

Testi-Lelki megnyugvás a vadvirágok segítségével

A Bach-Virágterápia rendszerét, amelyben 38 olyan vadon élő virágot és növényt találunk egy angol orvos, Dr. Edward Bach fedezte fel. Elsősorban olyan gyógymódot keresett, amelynek segítségével bárki viszonylag könnyen megtalálhatja betegsége okát, és sikeresen kezelheti mind lelki, mind pedig testi bajait. A Bach-virágterápia, mint az Öngyógyítás nagyszerű módszere segít megtalálni a Lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban. A Bach-virágterápia egyszerű és mellékhatásoktól mentes, ezért a cseppek egyre több Család házipatikájának állandó részét képezik. A Bach-virágterápia sikere egyszerűségében rejlik, egyszerű, praktikus, így használata a mindennapokban bármikor áldásos hatású.

Bach-Virágterápia

Vadvirágok esszenciája

Segítségével bárki viszonylag könnyen megtalálhatja betegsége okát, és sikeresen kezelheti mind Lelki, mind pedig Testi bajait. Az Öngyógyítás ezen nagyszerű módszere segít megtalálni a Lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban.

38 féle vadon élő növény virágából állítják elő a cseppeket.

Tovább olvasom…

Az esszencia mellékhatástól mentes, nem allergizál, túladagolása nem lehetséges.

Tovább olvasom…

A Bach-Virágterápia az öngyógyítás nagyszerű módszere, mely segít újra megtalálni a lelki harmóniát.

Tovább olvasom…

38 féle vadon élő növény virágából állítják elő a cseppeket.

Tovább olvasom…

Az esszencia mellékhatástól mentes, nem allergizál, túladagolása nem lehetséges.

Tovább olvasom…

A Bach-Virágterápia az öngyógyítás nagyszerű módszere, mely segít újra megtalálni a lelki harmóniát

Tovább olvasom…

Testi-Lelki harmónia helyreállítása

Vadon élő növények virágainak esszenciájával

A Bach-Virágterápia a Homeopátiával rokon jellegű, azonban a testi tünetek helyett csak az aktuális Lelkiállapotot veszi figyelembe. A gyógyítás nem a testi tünetekre irányul, sokkal inkább az emberi Lélek “diszharmonikus” vagy negatív állapotaira. Közvetlenül az ember energiarendszerére hat, nem pedig a fizikai testre. Dr. Edward Bach a Bach-virágterápia rendszerén belül csak vadon élő növények virágait használta fel az esszenciák készítésére. A virágesszenciák oldat formájában kerülnek forgalomba, de esetenként találunk a homeopátiában ismert globulusok alakjában is. Az elkészítési eljárásból fakadóan a Bach-virágterápia esszenciái speciális és mellékhatástól mentes szerek, így nem alakulhatnak ki allergiás tünetek sem, mivel nem tartalmaznak virágport sem egyéb allergizáló anyagot. Az esszenciák túladagolása nem lehetséges.

“A Bach-virágterápia az öngyógyítás egyik kiváló eszköze”

“A Bach-virágterápia egy egyedülálló és különleges gyógymód, mely segít visszaállítani a lelki egyensúlyt, békét és megnyugvást ad a testi vagy lelki betegségben szenvedőknek”