Referenciáim

❤

Különleges élmény volt a kezelés amit Heni mélyen emberien és profin vezetett. Hatalmas motivációt kaptam és rengeteg információt ezért nagyon hálás vagyok. Egyre jobban érzem magam a testemben. Köszönöm ❤
Andrea M.

❤

Csodálatos coaching folyamatom volt Heninél. A folyamat során először óriási lelki/érzelmi fájdalmakat éltem meg, volt sírás és zokogás, utána viszont jött ez a “Szerethető vagyok” /“A Szeretet vagyok” betöltések. És a session vége felé Heni a fülemre rakott egy mp3 lejátszót, amiben mély alvási állapotot idézett meg. Ebben nem csak azt éltem meg hogy én vagyok a Szeretet, hanem egyesültem a volt kedvesemmel, a Szerelmemmel (aki elhagyott), mint egy gyertya lángja úgy táncoltunk összefonódva, egyesülve egymással, mint az Ikerlelkek, aztán ez a folyamat bennem is megtörtént: a bennem lévő Férfi és Női aspektusom egyesültek egymással, eggyé lettek, mint a gyertya lángja 🕯🔥 Mivel egy idegrendszeri programozás is volt, azóta hogyha a szomorúság hatalmába kerít, csak a terápia során megbeszélt mozdulatot csinálom, és ez beaktiválja újra a Szeretet érzését bennem, ami minden külső tényezőtől független ❤️
Christina V.

❤

Koszonom Draga Heni, nehany nap alatt a vilag is megvaltozott korulottem a segitsegeddel. Ujra kepes vagyok ismerkedni, kommunikalni, a szep dolgokat meglatni, szuperek a napi meditaciok, nagyon halas vagyok Neked a rengeteg segitsegert!! 🙂
Attila D.

❤Köszönöm, hogy részt vehettem Heni Wingwave coaching kezelésén. Hihetetlenül felszabadító élményben volt részem a kezelés során. Sikerült a testemből mélyen elraktározott stresszt/sérelmeket kioldani (amelyekről fogalmam sem volt hogy létezik). Ezáltal nyugodtabbnak, nyitottabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam. Köszönöm, Heni szertettel teli támogatását a folyamatban! A módszer amit alkalmaz fantasztikusan működik! Tiszta szível ajánlom mindazoknak, akik szeretnének változtatni az életükön!
T. Gyöngyi

 
 ❤
Különleges élmény volt a kezelés amit Heni  mélyen  emberien és profin vezetett. Hatalmas motivációt kaptam és rengeteg információt ezért nagyon hálás vagyok.  Egyre jobban érzem magam a testemben. Köszönöm!
M. Andrea
 
 ❤
Köszönöm Heni! Otthon voltam 3 napot a szuleimnel Indiai utunk, Goa után és mint ha csoda történt volna. Csináltattam egyforma karkötőt magamnak és Anyumnak.. odaadtam neki és büszkén mutatta Apumnak, hogy egyforma karkötőnk van. Attól a naptól megváltozott minden. Volt olyan pillanat, hogy hason feküdtem az ágyon, Anyum odajött és simogatta a fejem. Visszajöttem és a Parom is tárt karokkal várt. Köszönöm Neked, hogy úgy helyre tetted bennem az érzéseket, gondolatokat. Köszönöm
P. Adrienn
 
 ❤
5 héttel ezelőtt voltam Heninél. A kezelés után 2 hétig a föld fölött jártam, éreztem, hogy sikerült letenni amit le kellett tenni. Az élet úgy hozta, hogy újra “helyzetbe” kerültem, kicsit csalódott is voltam emiatt, de aztán a helyére kerültek a dolgok a fejemben. Helyzetek mindig lesznek az életemben, de most nem roppantam bele, nem bénultam meg, nem feküdtem a takaró alatt napokig. Nem egy tehetetlen síró test voltam, hanem egy (újra)tervező nő, aki ha kell, tovább tud lépni, vagy ha nem, akkor is tovább tud élni önsajnálat és vádló tekintet nélkül.
Nem is tudom elmondani, mennyivel jobbak, szebbek  a napjaim a kishitűségem nélkül. Boldogság bízni magamban, boldogság elhinni a dicséreteket, boldogság, hogy nem hibáztatom magam, boldogság nem kevésnek érezni magam.
Örök hála Heni!
H.Tünde
 
 ❤
Kapargatom, kapargatom a felszínt, persze nem mozdul semmi. Ezt már ismerem. Muszáj mélyebbre mennem, nem úszom meg. Óvatosan haladok tovább. Ettől persze még nem adja könnyen magát, csak nem enged. Az is megfordul a fejemben, olyan mélyen van már, hogy nem is tud kijönni. Lehet, hogy felesleges próbálkoznom? De Heni nem tágít, segít, bíztat, hogy bátran folytassam, engedjem. Persze, minden porcikám ellenáll, befeszül. Eljön a pont, amikor elegem lesz, és azt gondolom, felállok, és egyszerűen kisétálok. Heni ezen is átsegít. Mellettem van, minden pillanatban biztosít bizalmáról, támogatásáról. Jelen van, velem van, rám figyel, kitart mellettem. Ő is részese a vajúdásomnak. Már nem is tudom, mennyi idő telt el és én még mindig vergődök. Én is rácsodálkozom, hol marad, miért nem jön a megkönnyebbülés. Aztán Heni átölel, és csak ölel magához. Bíztató szavakat súg, tart, nem enged el, nem mond le rólam. Nem vagyok egyedül. Ketten küzdünk már,  nincsenek határok köztünk. Aztán felszakad az a sóhaj, valami moccan ott mélyen, aztán csak jön, jön, jön… megszületek.
Köszönöm drága Heni, örökké hálás leszek neked ezért az élményért.
R.Vera
 ❤
Egy indiai elvonuláson találkoztam először Henivel. A 2 hetes program során mindenkinek lehetősége nyílt egy tanítóhoz menni, hogy felszínre hozza az önszabotáló programjait és gyógyírt találjon rájuk. Én a nőiességemmel kapcsolatos problémával kerültem hozzá, aminek utólag nagyon örülök, mert Heni lényével és a „Nia” tánccal erőteljes női energiákat képvisel.
Tudtam, hogy sok elfojtott dolog volt bennem, de nehezen tudtam megnyílni a kezelés elején.
Különböző módszerekkel próbáltuk felszínre hozni a blokkjaimat, többek között zenével, kártyákkal, míg végül a „REM” vagy „Wingwave” módszer hozott áttörést. Nagyon intenzíven éltem meg az érzéseket, amiket a „points of you” módszerrel még erősítettünk.  A folyamat végén pedig angyal kártyával kaptam egy annyira témába vágó üzenetet, ami után végképp fellélegezhettem.
Szinte magától jöttek a felismerések, Heni pedig ügyesen vezényelte le a folyamatot, ami egy külsős számára energetikailag nagyon megerőltető lehetett.
A kezelés végén nagyon erős fizikai tünetei voltak a lelki tisztulásomnak, migrénes fejfájás, hányinger és teljes letargia, de másnap fitten és boldogan ébredtem. Utólag is nagyon hálás vagyok Heninek, hogy a kezelésbe nemcsak a tanult módszereit alkalmazta, de hatalmas szeretettel segített végig a folyamatomon. Mindenkinek ajánlom a kezeléseit, akik eldöntötték, hogy változtatni akarnak berögzült, önszabotáló programjaikon. Hála és köszönet!
B.Dorka
 ❤
A legnagyobb dolog amit a kezelésed által kaptam az az, hogy SZABAD vagyok. Szabad vagyok, szabad a lelkem, nem ostorozom magam, és szabad vagyok, mert nem vagyok hibás azokért a dolgokért, amiket nem tettem meg.
S ez olyan nagy boldogság Heni, annyira élvezem, nincsenek nyomasztó gondolataim, plusz hozzájön amit Márti mondott minden mediben, hogy “Van választásunk. Mindig van választásunk.”
H.Tünde
 
❤
Egy wingwave kezelés tapasztalatai Heninél ❤: egy hihetetlen mély egyedüllét élménnyel es feszültség-gombóccal a gyomromban, amely teljesen indokolatlnul tört rám hosszú évek belső munkája után, tudtam, ide Heni kell és a wingwave…Heni tüze, szeretete, intuíciója, lelkesedése, a wingwave technika, amely felhozza a tudatalattiból azt, amihez máshogy nem férek hozzá…Tudtam, robbani fog, tudtam, zokogni fogok…de nem érdekelt, mert le akartam rakni. Tudtam ez a probléma most mélyebb annál, hogy egyedül megdolgozzam, nem elég egy meditáció, egy kiniziológiai kezelés, belső utazás, látó, érző…Ez egy karmikus, előző életes dolog, amihez elérkeztem lefejtve a hagymahéjakat évek alatt. A kezelés tényleg robbanás volt, zokogtam, óriási feszültség jött ki, de Heni ott volt, megtartott, hatmas szeretetével biztonságban éreztem magam. Kijött, letettem! ❤ Hogy mit? Ki tudja? De nem is kell tudni! Az erzelem csap kinyílt es távozott a fénybe, aminek már nem volt helye. Szavakkal el nem mondható, mekkora hála van bennem! 🙏❤ Köszönöm Heni!! Egy csoda vagy! 💃🙏🥰